top of page
  • _

Vad Skall vi fira?

2015-06-25



Varje Människa är fantastisk och unik. Alla har vi en inneboende läknings kraft. Denna kallar vi kiropraktorer för innate. Andra ord för denna kraft är livskraft eller chi. Det är oftast inte det första man tänker på. Man vill att någon skall hjälpa och ta bort det onda. Ibland behöver man hjälp för att det skall vända. När man lyssnar på tidiga signaler är det oftast lättare att läka. Då vet du också när du behöver hjälp.



När muskler, skelett och nerver samsas bra läker du själv utan hjälp. Om det blir överbelastning på någon av dessa bitar behöver du hjälp. Vi undersöker för att se vilka delar är involverade och på så sätt vet vi hur vi skall hjälpa dig på bästa sätt. När alla delarna jobbar bra är du rörlig i kroppen och även hjärnan fungerar bättre. Om man är stel i ryggen men inte har ont är det en överbelastning i rygg, muskler eller nervsystem. Då behöver man hjälp av oss även om man inte har ont vid tillfället.



Spänningen kommer när man skadar sig eller vid någon belastning du inte kan läka när den sker. Den blir sparad i ryggen eller någon annan del av kroppen, så du kan läka det senare.



Kontakta iBalans Kiropraktik för att öka rörligheten i din rygg så du kan läka bättre. Ring på 0340-166 40 eller boka på vår hemsida www.ibalanskiropraktik.se

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer...

Comments


bottom of page