top of page
  • _

Hur står du egentligen!


2015-07-02



Vi är alla unika. Vi har olika livsöden. Detta gör att vi har olika hållningar som speglar det du varit med om. När man skadar sig eller spänner sig för något som är jobbigt släpper kroppen oftast detta snabbt igen. Om det blir för mycket för oss väljer kroppen att kompensera för detta och spara spänningen tills det är säkert att bearbeta den. Detta ser vi genom att vi blir sneda. Ju fler gånger det blir för mycket för dig och du inte släpper blir hållningen mer komplicerad och sned. Det fina med detta är att du kan fortsätta leva normalt längre än om kroppen inte skulle kompensera för skadan etc.



En viktig bit i att bli rakare är att bli medveten om att du står snett. Då kan du träna upp bättre hållning. Detta kan vara svårt att bara göra rakt upp och ner. Med Network Spinal Analysis™ och Applied Kinesiology™ gör vi det enkelt för dig att räta på dig och bli medveten om hur du står. Vi får din kropp och hjärna att prata bättre med varandra så du blir rakare.


Vad vinner jag på att stå rakare? Du blir mer avslappnad och får mindre ont, du förebygger ditt problem, du sover bättre, löser problem bättre och är mindre sjuk. Du ser bättre ut för andra människor. Människor med rak hållning ser friskare ut. Aktiva personer åldras minst och ser piggast ut även i äldre år.




Kontakta iBalans Kiropraktik för att stå rakare. Ring på 0340-166 40 eller boka på vår hemsida www.ibalanskiropraktik.se

 

 


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer...

Comentarios


bottom of page