top of page
  • _

Dags att må bra!


Att ha ont är naturligt. Det är kroppen sätt att tala om att du är skadad eller något behöver ändras. Det är viktigt att lyssna på signalerna från kroppen. Om du inte lyssnar blir signalen starkare och starkare tills du lyssnar.





Att må bra är inte bara att vara utan smärta. Kiropraktorer har pratat om Disease (sjukdom) och Dis-ease (sämre funktion) så länge Kiropraktiken funnits. Så att ha ont kan vara bra kroppen fungerar du känner det du behöver. När kroppen fungerar sämre kommer det leda till något symptom. Oftast har du sämre funktion ett tag innan du får symptomet du lägger märke till. Så ett viktigt steg för att må bra är att kroppen och nervsystemet fungerar på bästa sätt. Man kan må bra även om man har ont. Det är en fråga om hur man ser på livet och att ha ont. Samma som att ett glas kan vara halvfullt eller halvtomt.







Man vet att om du fortsätter jobba och lever som vanligt när du har ont ökar chanserna att du läker fortare. Medan om du inte lever som vanligt är det ofta högre risk att problemet blir långvarigt. Med en välfungerande rygg och nervsystem och en bra syn på livet får du en högre livskvalitet än du trodde var möjligt.





Kontakta oss på iBalans Kiropraktik för en rygg och nervystem som fungerar som bäst. Vi har telefon 0340-166 40 eller boka från hemsidan www.ibalanskiropraktik.se





2015-06-02

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Vår första blogg

Välkommen till iBalans Kiropraktiks första blogg Ola Steinbach Leg. Kiropraktor: Publicerat den den 23 april 2015 18:19 Vi kommer...

Comments


bottom of page