Kiropraktik

Den centrala biten i behandlingen är Network Spinal Analysis som uppfanns av Dr Donald Epstein DC. Den består av lätta tryck där du stretchar bindväven och stimulerar nerverna så att hjärnan gör att ryggmärgen slappnar av. Du känner dig avslappnad och andas djupare. Samtidigt som kroppen lossar stela leder. Detta kallar vi entrainment.

Kunds Tanke om Kiropraktik

Det är en stunds avkoppling under bra ledning. Behandlingen är kroppsligt väldigt lätt, nästan lite behaglig, men väldigt verksam. Avstämningsdiskussion och avspänd miljö är extra plus.

Lars

Sedan har vi lagt till en ny del för att hjälpa er ännu bättre som vi kallar livs coaching. Detta innebär att vi som ett komplement till entrainmenten kollar om du behöver en lätt justering någon annanstans t ex foten eller huvudets ben behöver balanseras, om kosten behöver ändras och/eller specifik träning. Vi lär också ut en

teknik som heter Somato Respiratorisk Integration där du lär dig andas bättre för att läka bättre. Den arbetar du med hemma.Du kan välja att börja med livs coachingen direkt vid nybesöket eller Network Spinal Analysis. Kiropraktorn kommer också rekommendera dig vilken väg du kan börja.